20 märts, 2010

Meedia suhe Ilvese Moskva visiiti ja poliitikast Eestis

Täna leidis Nikuse poolt koostatud retsipientide list (Mart Nikluse poolt levitatavad sõnumid) äramärkimist Priit Hõbemägi (ka listis) poolt Kuku raadio Keskpäevatunnis kui rahvusradikaale "ja muud sellist imelikku" seltskonda ühendav list.

Huvitav, et euroliberaalid meie puhul sellist asjaolu ei näe, et tegemist ei ole mitte minevikus elavate kiuslike tagurlastega vaid oma maa ja rahvuse pärast südant valutavate KONSERVATIIVsete rahvuslastega selle paremas ja laiemas tähenduses. Jah, parempoolseteks nimetab end ka Reform ja lausa parempoolseteks RAHVUSLIKEKS konservatiivideks IRL. Kuid milles see siis avaldub?! Kas IRL ühe tiiva puhul püüd keskerakondlike mafiiosnikute ja sovjeetidega seljad kokku lüüa reformikatest postsovjetliku saamameeste klanni vastu?! Kogu madin käib ühe väikese maa ja rahva üle valitsemise ja selle vähese vara pärast, mis siin on, ilma, et huvitaks Eesti miljonilise rahvakillu püsimajäämise saatus.... Igasugune rahvuslus, keel ja kultuur on nendele tegelastele vaid tülinaks kaelas....

Kes on öelnud, et kõik rahvad peavad ühesugused olema ilma erisusteta ning ühiselt kõiki inimkonna lollusi taluma ja üle elama?!
Mind näiteks huvitab, et kui Hõbemägi näiteks reisule Egiptusesse või Türki läheb, kas siis läheb ta sinna otsima McDonaldsi putkasid, gin long drinki, homobaare, tänavatel ja ostukeskustes töllerdavaid "harlemistiilis" noori või nende maade kultuuurilist eripära?! Mind näiteks huvitavad turismireisil küll teiste rahvaste eripära, kombed, ajalugu ja kultuur...
Kui sooviksin nö läänelikku "edumeelset" ja "moodsat" elustiili nautida, piisab mul vaid Amigosse või Viru keskusesse minemisest.
Selleks ei pea reisile minema ning kallist raha kulutama...

Miks peetakse normaalseks, et Prantsusmaal on prantsuse keel ja kultuur, Venemaal vene keel ja kultuur, Saksamaal saksa keel ja kultuur, aga Eestis peab olema mingi multi-kulti segakultuur, milles on ruumi kõigile ja kõigele kuid Eesti keel ja kultuur on äärmuslikud natsluse ilmingud.... Viimasel ajal tundub, et isegi Vene neonatsid võivad vabalt tegutseda kuna see olevat nende identiteet.

Sestap mind hämmastaski Ruussaare ja Hõbemägi ühine "entusiasm" ja soovunelm näha Moskvas 9. mail toimuvates "pidustustes" II MS kõigi ohvrite mälestamist kuni Hiroshima ja Nagasaki tuumaohvriteni välja. Hõbemägi ohkas veel paljutähenduslikult, et küll on hea et II MS on lõppenud. Julgen öelda, et need ei ole pidustused vaid satanistlik sabat kurjuse ja vägivalla ülistamiseks ning rahvaste ja inimeste hävitamise õigustamiseks.

Kulla Hõbemägi, II MS pole lõppenud! Seda näitab tänase Venemaa ambitsioonikus kogu endise Nõukogude Liidu mõjusfääri osas, millele aitab kaasa korrumpeerunud Lääne poliiteliit. Isegi meil Eestis on tänaseni asjad paigast ära, mille tõttu meil kukub läbi üks integratsiooniprojekt teise järel kuid oma Eesti rahva oleme sootuks ära unustanud. Üha enam eestlasi pettub oma riigis ning heietab mõtteid lahkumisest siit. Jälle võitleme iseolemise eest ja see on puhtalt II MS lõpetamata ja selgeks klaarimata tagajärg. Küsi targemate käest kui endal mõistus peale ei hakka!

Ka ei huvita Moskvat kunagi teised ohvrid, sest on ta ise üks II MS algatajaid ning ohvrite produtseerijaid. Stalini Nõukogude Liit hävitas inimesi kordi rohkem kui Hitler kogu oma valitsemisaja jooksul jõudis teha. Veelgi hullemad on vaimsed ohvrid, mille vili on ka see tänane Kukus väljaöeldud mõttelaad, mida ei saa nimetada muuks kui arukuse puudujäägiks.
Hea meelega oleks Moskva ise visanud ehk veel mitu pommigi. Stalin siiralt kahetses, et ameeriklased ette jõudsid.
Kui aga Stalini pilte üles ei riputata Moskvas, siis ainult nende inimeste surve mõjul, kes tänast Moskva russofašistlikku exkagebiitidest võimuklikki ei toeta.

Kui kosmopoliidist Eesti presidenti tabab vaimupimedus ja reaalsustaju kadumine, ei tähenda see seda, et kogu rahvas sellele halleluuja peaks hüüdma tagantjärele.
Võtkem eeskujuks USA kodanikud. Obama populaarsus laguneb üüratu kiirusega. Temast on kujunemas üks aegade käpardlikumaid USA presidente. Ma isegi kahtlen juba, kas ta ametiaja lõpuni vastu peab (sest enne kutsub ta kas uue sõja esile või löövad ameeriklased ta ise minema). See sügis tuleb üsna karm otsuste aeg ameeriklaste jaoks, eriti kui hakkab massiline õpetajate koondamine.
Oleme küll leppinud, et Eesti presidendi nõunikuks on KGB taustaga asjapulgad ja muud veidrikud kuid meil peab ka omal mõistus peas olema.

Nii palju veel, et meil tuleb hakata tõsiselt toetama neid meediategelasi, kelle suhtes on hakatud tõsist survet avaldama saadete ja seisukohtade osas (Rannamäe "Vabariiigi kodanikud"). Pullerits on juba sisuliselt tasalülitatud oma arvamuslugude pärast Postimehes. Ilmselt on valitsevatel ringkondadel (exENSV) hakanud hirm tuleviku ja oma positsiooni pärast tekkima. Sestap ka katsed sõna- ja arvamustevabadust piirata või asendada pseudodemokraatiaga.

Aga kes teab, ehk on ka Ruussaarele ja Hõbemägile juba mauser kuklasse surutud!
Kui seda pole, siis on tegemist kahjuks inimliku rikutusega....
--
Aivar Koitlate
akoitla@gmail.com
era: (+372)52 31 224
ameti: (+372)56 216 676

Kommentaare ei ole: